Despre noi

ten million for christ tmfc romania misiune evanghelizare hunedoara hateg

Misiunea și viziunea noastră este de a impacta zece milioane de oameni cu puterea Bibliei

Valorile noastre:
Valorile noastre de bază includ rugăciunea, relațiile, slujirea.
Rugăciunea este fundamentală pentru puterea, înțelepciunea și rodnicia misiunii noastre.
Relațiile, fie că le construim sau le menținem, sunt construite una câte una.
Liderii slujitori se angajează să onoreze oamenii și să colaboreze cu alții ca răspuns la chemarea lui Dumnezeu de a face ucenici.

Prezentăm, fără nicio ezitare și cu urgență, mesajul de mântuire și viață nouă în Cristos ca daruri pe care oamenii trebuie să le ia în considerare și să răspundă invitației lui Dumnezeu de a avea credință și de a-L urma pe El.

„Iar a Celui ce, prin puterea care lucrează în noi, poate să facă nespus mai mult decât cerem sau gândim noi, a Lui să fie slava în Biserică și în Hristos Isus, din neam în neam, în vecii vecilor!”

(Efeseni 3:20-21)

TMFC echipa galati de evanghelizare

Coordonatori TMFC Galați

Eugen și Nicoleta Iordache sunt membri coordonatori ai echipei din România și lideri de echipă pentru TMFC Galați. Ei lucrează la formarea unei echipe locale de lideri, colaborând cu biserici evanghelice, conducând Tabăra de Engleză și dezvoltând proiectul Evanghelist 24/7. Sunt lideri cu ungerea Duhului Sfânt și pionieri pentru TMFC în România!

Coordonator TMFC Hațeg

Alex Eros activează în funcția de lider de echipă pentru TMFC Hațeg/Baru. El are o perspectivă unică în domeniul administrativ și al leadership-ului în echipa noastră și este dornic să dezvolte influența și impactul evanghelic al organizației Ten Million for Christ în orașul său natal și dincolo de acesta!

Coordonatori TMFC Cluj

Emi și Andreea Lung lucrează în calitate de lideri de echipă pentru TMFC Cluj. Ei construiesc o echipă de lideri, găzduiesc echipe din SUA, planifică evenimente și ajută organizația Ten Million for Christ să-și extindă sfera de influență în orașul Cluj-Napoca.