Află mai multe despre proiectele noastre

Rugăciune

La începutul anului, ni se alătură o echipă de rugăciune din Statele Unite ale Americii în România. Scopul nostru? Să formăm un lanț de rugăciune cu bisericile locale și să susținem, prin puterea rugăciunii noastre, toate evenimentele planificate pentru acest an.

rugacune evanghelizare misiune ten million for christ romania
Tabara de engleza copii ten million for christ TMFC

Tabăra de engleză

În fiecare an organizăm mai multe tabere de engleză, în diferite orașe ale României, cu scopul de a le oferi copiilor și adolescenților modalități noi de a interacționa cu Cuvântul lui Dumnezeu și de a se conecta unii cu alții în vacanța de vară.

Ten Business

Susținem cu tărie valorile creștine, iar în cadrul seminariilor Ten Business Connect, ne axăm și pe aspectele legate de etica și principiile creștine în afaceri. Înțelegem că succesul în afaceri nu se măsoară doar în termeni financiari, ci și în modul în care aducem slavă lui Dumnezeu prin faptele noastre și modul în care putem sluji comunității și societății în ansamblu.

conferinta business ten million for christ ten million connect
TMFC Ten Million for Christ Rugaciune evanghelizare

Evanghelist 24/7

”Atunci a zis ucenicilor Săi: „Mare este secerişul , dar puţini sunt lucrătorii! Rugaţi dar pe Domnul secerişului să scoată lucrători la secerişul Lui.”

Matei 9:37-38

Parteneriate. Evanghelizare. Impact.

Implică-te și tu!