Echipa de rugăciune TMFC

Misiunea și viziunea noastră

Misiunea și viziunea noastră este de a impacta zece milioane de oameni cu puterea rugăciunii

Ten million for christ trip romania prayer trip rugaciune pentru romania

15-27 Martie 2023

“A fost o experiență cu adevărat remarcabilă din toate punctele de vedere. De la început până la sfârșit, am fost martorii unor momente speciale, iar această călătorie nu ar fi fost posibilă fără o echipă minunată, o serie de oportunități prețioase de a sprijini oamenii și, cel mai important, dragostea caldă pe care am primit-o din partea românilor cărora le-am slujit.” (Jeremy Leaman, Președinte Ten Million for Christ).

Echipa din State a fost alcătuită din oameni cu inimi deschise și pline de devotament. De la stânga la dreapta, în poză, îi avem pe Jeremy Leaman, Gerry Blitz, Marian Clapper, Janice Baldauf, Cheryl Weaver, Donna Shuler și Keith Yoder. Fiecare dintre ei au contribuit la schimbarea multor vieți.

Ceea ce a făcut această călătorie cu adevărat specială au fost oportunitățile noastre de a ne ruga pentru oameni din diferite medii și comunități. Am fost înconjurați de oameni minunați, de la liderii TMFC și până la pastori, tineri lideri, oameni de afaceri și tineri adulți. Un moment deosebit a fost vizita la biroul doctorului David Ille, fondatorul Pro-Vita, o clinică pro-viață din România, unde am avut o sesiune de rugăciune profundă care a adus lacrimi în ochii noștri.

Dar ce a făcut această călătorie cu adevărat specială au fost momentele în care am putut să ne conectăm cu oamenii într-un mod personal. De exemplu, ne-am întâlnit cu Cristina, pe care Jeremy a condus-o către credință în 2022 într-o spălătorie. Apoi, am vizitat și ne-am rugat pentru Ionuț, un prieten al evangheliei, care mai târziu a încheiat legământ cu Dumnezeu în Hațeg. Acești oameni, cu resursele lor modeste și circumstanțele dificile, ne-au învățat o lecție de credință și determinare care ne-a inspirat profund.

“Această călătorie a fost plină de momente memorabile, ospitalitatea călduroasă a românilor, vizite la castele și catedrale și multe momente de închinare, prietenie și slujire. Sperăm că tot ce am investit în această călătorie va aduce roade durabile, pentru a aduce onoare și slavă lui Dumnezeu. Cu siguranță, ne vom aminti cu drag de această experiență unică și de oamenii minunați pe care i-am întâlnit în România.” (Jeremy Leaman, Președinte Ten Million for Christ)

Iar a Celui ce, prin puterea care lucrează în noi, poate să facă nespus mai mult decât cerem sau gândim noi, a Lui să fie slava în Biserică și în Hristos Isus, din neam în neam, în vecii vecilor! 

(Efeseni 3:20-21)