Strategii de afaceri cu principii creștine

ten business seminar 2024

Misiunea și viziunea Ten million for christ

Susținem afacerile locale

Ten million for christ trip romania prayer trip rugaciune pentru romania

Seminar Anual Ten Business

O dată pe an susținem o conferință pe care am intitulat-o Ten Business, unde au participat mai mulți proprietari de afaceri și viitori antreprenori. La această conferință invităm vorbitori și participanți care Îl cunosc pe Dumnezeu și nu numai, pentru a împărtăși din bogata lor experiență în domeniul afacerilor.

Scopul nostru este nu doar de a susține afacerile locale creștine, dar și acela de a forma o comunitate puternică, în care oamenii comunică și se susțin reciproc în călătoria lor de afaceri și împreună slujesc scopurilor Împărăției lui Dumnezeu.

Este un eveniment care aduce inspirație și schimbare în viețile celor care participă, și este o expresie a valorilor noastre fundamentale.

Agendă

9.30-10.00
Înregistrare la conferință & cafea
10.00-10.15
Introducerea seminarului 
10.15-11.30
Sesiune plenară 1

Mircea DumulescBusiness între cunoaștere și experiență

11:30-12:00
Pauză cafea & snack
12:00-13:00
Sesiuni Ateliere

Atelier 1 – Jeremy Leaman, În căutarea liderilor măreți 

Atelier 2Mircea Dumulesc – Are Dumnezeu nevoie de oameni de afaceri pentru lărgirea împărăției?

Atelier 3 – Donna Shuler – Cum să atingi potențialul maxim în echipa ta?

Atelier 4 – Simion Todoran, Cum să îl lași pe Dumnezeu să conducă afacerea ta?

Atelier 5 – Alex Eros – Puterea stabilirii obiectivelor eficiente 

Atelier 6 – Cristina Eros – Cum să îți faci vizibilă afacerea în online prin strategii de marketing

13:00-14:15
Prânz
14:15-15:15
Sesiune plenară 2

Jeremy Leaman Putere, privilegiu și scop

15:15-15:30
Pauză cafea
15:30-16:30
Sesiune panel

Mircea DumulescFlorin Demean – Jeremy Leaman

16:30-16:40
Încheiere seminar

Vorbitori Ateliere

Jeremy Leaman - Atelier 1: În căutarea liderilor măreți

Jeremy Leaman este fondatorul companiei MetaGrowth Consulting, o organizație focalizată pe sprijinirea liderilor și antreprenorilor din SUA și România. Jeremy și MetaGrowth pun accent pe crearea de oportunități de dezvoltare prin întâlniri față în față, prin clădirea de relații de mentorare și coaching pe termen lung și prin încurajarea liderilor nu doar să persevereze când este greu, ci și să sărbătorească victoriile.

Jeremy insuflă multă energie în relațiile sale și bazat pe experiența acumulată în vânzări, în construcții, în consultanță și în conducere pastorală reușește să influențeze și să inspire lideri.

Abia așteaptă să vă inspire pe voi și echipa voastră despre importanța unei conduceri sănătoase, despre provocările pe care trebuie să le depășim pentru a deveni lideri puternici și despre schimbarea identității pe care liderii trebuie să o abordeze pentru a-și lansa organizația într-un nou nivel de eficiență.

 

Mircea Dumulesc - Atelier 2: Are Dumnezeu nevoie de oameni de afaceri pentru lărgirea împărăției?

Mircea Dumulesc este directorul general al firmei Instal Group din Arad. Cu o istorie de peste 25 de ani și cu mai bine de 100 de angajați, Mircea este conștient că ceea ce face în cadrul Instal Group este mai mult decât administrare, este cel mai eficient mod prin care Dumnezeu poate să-l folosească. În atelierul pe care Mircea îl propune, vom vedea cum noi, ca și oameni de afaceri, putem să ajutăm prin afacerile noastre să lărgim împărăția lui Dumnezeu aici pe Pământ.

Donna Shuler - Atelier 3: Cum să atingi potențialul maxim în echipa ta?

Acest atelier vă va provoca și vă va inspira să vă gândiți la rolul vostru ca lideri în construirea organizației voastre prin formarea echipelor eficiente. Donna va povesti din experiența ei în interiorul unei corporații despre “a pune oamenii în locul potrivit în autobuz”, cultivând echipe cu “prioritate pe relații” și capitalizând pe talentele atât ale bărbaților, cât și ale femeilor pentru a propulsa afacerea.

Simion Todoran - Atelier 4: Cum să îl lași pe Dumnezeu să conducă afacerea ta?

Simion Todoran este directorul general al firmei Narodot Construct, cea mai mare firmă de construcții industriale din Țara Hațegului, cu peste 30 de angajați. În urmă cu aproape 6 ani, în viața lui Monu (așa cum îl știu cunoscuții lui), s-au întâmplat anumite schimbări care l-au făcut să înțeleagă cât de importantă este dependența lui de Dumnezeu. Despre acest principiu de business ne va vorbi la atelierul pe care îl vom avea împreună cu el la Seminarul Ten Business 2024.

Alex Eros - Atelier 5: Puterea stabilirii obiectivelor eficiente

 

Alex Eros este președintele Asociației Impact H și are experiență de peste 7 ani în domeniul managementului administrativ. Este o persoană căreia îi place să investească în dezvoltarea oamenilor din jurul său, pentru a-i ajuta să ajungă la următorul nivel.

Cristina Eros - Atelier 6: Cum să îți faci vizibilă afacerea în online prin strategii de marketing

Cristina Eros lucrează de peste 7 ani în domeniul marketingului online și este specialist în strategii de marketing online și reclame. Îi place domeniul educațional și să împărtășească din cunoștințele ei cu alți antreprenori, pentru a-i ajuta să își crească afacerea în online.

Seminarul Ten Business

Evenimentul unde te întâlnești cu oameni de afaceri care îl cunosc pe Dumnezeu

Înscrie-te la seminarul Ten Business Hațeg