Tabere de engleză

Misiunea și viziunea noastră

Viziunea noastră este de a crea o experiență educativă și spirituală memorabilă pentru copiii și adolescenții din România

Tabara de engleza copii ten million for christ TMFC

Tabăra de engleză

Misiunea noastră în ceea ce privește taberele de engleză se bazează pe conștientizarea nevoii reale de a sluji unei categorii specifice de vârstă din următoarea generație, care adesea este neglijată. Înțelegem că predarea limbii engleze aduce un beneficiu semnificativ, atrăgând familii care altfel ar fi ezitat să participe la o tabără organizată de biserici evanghelice.

Mai mult decât atât, vedem în această oportunitate un mod de a uni biserici în jurul unui eveniment comun, de a implica voluntari, de a forma lideri și de a împărtăși Evanghelia în orașul lor. Această inițiativă are un potențial enorm pentru a aduce suflete pentru Dumnezeu.

Viziunea noastră pentru taberele de engleză este de a crea o experiență educativă și spirituală memorabilă pentru copiii și adolescenții din România. Ne dorim să îi ajutăm să dezvolte abilități lingvistice în limba engleză, să exploreze Cuvântul lui Dumnezeu și să își întărească relațiile cu ceilalți participanți într-un mediu plin de bucurie și învățare.

Astfel, vrem să contribuim la creșterea în cunoștință și credință a copiilor și adolescenților, folosind engleza ca instrument de comunicare globală și Cuvântul lui Dumnezeu ca bază pentru toate învățăturile. Ne rugăm ca fiecare participant să plece din taberele noastre cu amintiri valoroase și o creștere semnificativă atât în cunoștințe, cât și în spiritualitate.

Iar a Celui ce, prin puterea care lucrează în noi, poate să facă nespus mai mult decât cerem sau gândim noi, a Lui să fie slava în Biserică și în Hristos Isus, din neam în neam, în vecii vecilor! 

(Efeseni 3:20-21)

Contactează-ne